LEADER projekt

Kálmán György ev.
Székhely:                                 5130 Jászapáti, Borbás utca 18.
Projekt címe:                            Vállalkozásfejlesztés Jászapátin
Adószám:                                 60798956-1-36
Ügyfél-azonosító:                     1030236334
Projekt azonosítója:                  1970524444Szakmai beszámoló
 
Egyéni vállalkozóként 2011 óta végzem asztalos iparhoz kapcsolódó tevékenységemet (főtevékenység: M.n.s. egyéb épületasztalos szerkezet szerelése, javítása) Jászapátin és a tágabb környezetben is. A szolgáltatási piacon – településen - részben piacvezetőnek számítok. A tevékenység végzéséhez 1 fő részmunkaidős foglalkoztatott és infrastrukturális adottságokkal részben rendelkeztem a támogatási kérelem benyújtását megelőzően is.
 
A VP6-19.2.1.-48-1-17 pályázati felhívásra 2019-ben nyújtottam be támogatási kérelmet.

A fejlesztés szükségessége:
A benyújtott támogatási kérelmében megfogalmazott célok és fejlesztések a JKHK LEADER helyi pályázati felhívásban megfogalmazott célokkal és a HFS céljaival összhangban vannak.
A JKHK HFS-ében szereplők alapján és a projekt során is alapvető fontosságú, hogy a vidéki kistelepülés, így Jászapáti is élhető és vonzóak legyen, melyet a vállalkozásának fejlesztésével kíván megvalósítani.
 
A projekt tervezett céljai:
- munkahelyteremtés, árbevétel növelése, szakmai kapcsolattartás kialakítása, környezetvédelem, marketing tevékenység javítása, megújuló energia hasznosítása stb.
A fejlesztés eredményeként javulhat a térség foglalkoztatottsági színvonal, továbbá a mikrovállalkozások versenyképességének fokozása valósul meg.
 
A fejlesztés keretében beszerzésre került:
1 db vastagoló gyalugép
1 db Solar napelemes leszúrható lámpa
1 db projekttábla
 
Eredmény:
Eszközbeszerzés eredményeként a vállalkozás hatékonysága javulhat, emellett a munkahely megtartása mellett, munkahelyteremtés is történik. A projekt települési, regionális, illetve ágazati hatással is bír. Többek között a projekt megvalósításának köszönhetően további fejlesztések indulnak a régióban, az új technológia bevezetését követően az igénylővel kapcsolatban lévő KKV-k is hozzájuthatnak az új technológia egyes elemeihez stb.
 
A megszerzett szaktudásomat folyamatosan bővítem, folyamatosan képzem magamat és munkatársamat. Lehetőségeimhez mérten minél több szakmai rendezvényeken veszek részt, együttműködve más szakmabeli társaival, mint a projekt során is. Ugyanis a fejlesztés megvalósulása együttműködés keretében valósult meg (pl. Kátai Frigyes Zoltán, Balázs Attila). Az együttműködés a projekt tervezése, megvalósítása és a fenntartási időszakában is folyamatos lesz.
 
A kötelező nyilvánosság biztosítása:
A kialakított honlapon kötelező arculati elemek elhelyezésével illetve a megvalósítási helyszínen elhelyezett projekttáblával valósult meg, mely támogatás terhére került elszámolásra. Együttműködő partner weboldalán jelenteti meg a szakmai beszámolót, logókkal.


 
© minimal-design, 2020 - Utolsó frissítés: 2020. November 11.

Készítette: Com Imformatikai Kft & Bagi László